22 December 2009

Flickr Favorites - Best Christmas Movies

 

Pühade aeg tuleb ilmatuma palju erinevaid filme telekast. Kui head või halvad nad on ja kas üldse peaks pühade aeg teleka ees istuma, on igaühe enda arvata. Aga mulle meeldib häid filme vaadata. Minu tänases galeriis on mõned üksikud lemmikud, mida vähemalt kord aasta jooksul ja just pühade aeg vaatan.
Vaata ka teisi Flickri piltide galeriisid Mitsy blogis.


Created with fd's Flickr Toys

During Holidays there is a big variety of Christmas movies in TV. Bad or good and should you sit by the TV at Holidays after all, is your choice. But I love to watch good movies. And today's gallery include few of my favorites during Christmas.
Pop in to Mitsy's blog to check other wonderful Flickr Galleries.

21 December 2009

Monday Moodboard - Glitter and shine

See nädal on täis sädelust ja sära. Soovin kõigile oma lugejatele rahulikke jõule! Et lumi püsiks neile, kellel seda on ja et sajaks neile, kellel veel ei ole :)
Vaata ka teisi ilusaid mosaiike Fleuri blogis.

DeerLola
kirevi8
ayawedding
mysticfibers

This week is full of glitter and shine. I wish all to my dear readers Merry Christmas! The ones, who have snow, I wish it'll last over Holidays and who doesn't have the snow yet, I wish that snow will come soon to you! :)
Check other beautiful Moodboards at Fleur's blog.

15 December 2009

Flickr Favorites - Tiny hints of my new home

Mõned mu lugejatest teavad, et minul ja mu kihlatul on majaehitus pooleli. Nüüd viimaks, umbes neli aastat peale labida maasse löömist, oleme seal maal, et suurem ehitus on möödas ja saame lõbusama osaga ehk sisustusega, tegelema hakata (ma tean, mul on ahvi kannatus) :)
Köök on tellitud, salongis kohal, aga paigaldajat pole :) Seinad on värvitud ja vesi on majas. :) Kõik näeb juba nagu päris välja. Vaikselt hakkab sellest tühjast karbist kodu kooruma.
Panin täna kokku galerii värvidest, mis meie uude koju tulevad.
Esimene - kohvikoorevalge ja tumepruun - nendes toonides tuleb mu köök
Teine - rahvuslikud motiivid - nendega on mul üks salaplaan ;)
Kolmas - üks suur sein on heleroheline, nendele plaanin joonistada-maalida bambuse võrseid
Neljas - külaliste tualettruum on hall ning aktsendiks on punane
Vaata ka teisi galeriisid või mängi kaasa  Artmindi blogis.


Some of my readers know, that me and my fiance are building ourselves our home. Now, finally, four years after our start, we have reached to the point, where the fun beginns - interial designing (I know, I've been really patient) :)
Kitchen is ordered, it's already in salon, walls are painted and water in the house. Everything looks really nice already.
Todas gallery is with colors, I'll have in our new home.
First - cream white and chocolate brown - these are the colors of my kitchen
Second - Estonian folk patterns - I have a secret plan with those ;)
Third - we have one big starway wall pale green. My sister will paint bamboo cains onto the wall
Fourth - our guest bathroom is light and dark gray, accessorises will be bright red
Check other mosaics or play along in Artmind's blog.

14 December 2009

Monday Moodboard - Snow and cold finally

Lõpuks ometi läks külmaks ja lumi tuli maha. Hoiame siis pöidlad-varbad ristis, et see jõuluni vastu peaks :)
Vaata teisi tujutahvleid Fleur'i blogis.

1. happyment, Romantic lace studs, 6$
2. thelightgarden, 6 Mini Gift Cards - Giving, 7.50$
3. KarolinFelix, oo WHITE WIND oo romantic tulle copper filigree earrings, 17$
4. vaisto, Tundra - leopard print vest, 145$

Finally we have cold and snow. Hopefully it'll last till christmas.
Visit Fleur's blog for other moodboards.

10 December 2009

Secret Santa - Jõuluvana käis külas


Teisipäeval näitasin teile imeilusaid käsitsi köidetud raamatuid, mis on kõik omaette kunstiteosed. Mulle tõesti-tõesti väga meeldivad need :) Ja ma ei näidanud neid niisama, vaid põhjusega :)
Europeanstreetteamiga Etsys mängisime Secret Santa mängu. Kõik vastasid küsimustikule, Mitsy (aka ArtMind) vaatas üle meie küsimustikud ja viis meid kokku oma salapartneritega. Mitsy tegi imelist tööd ja viis mind kokku Ninaga (aka ninajudinbooks), kes teeb imeilusaid käsitsi köidetud raamatuid. Eelmisel nädalal sain oma kingi kätte. Ma ei suutnud koduni oodata ja tegin oma paki juba autos lahti. Tundsin end nagu tädid ameerika realititest, kes suudavad ainult kiljuda "ou mai gaaad!" kui midagi ilusat näevad. Aga just niimoodi juhtus. Ma ei suutnud vist minut aega muud öelda kui ainult "Issand kui äge!" :) Mu kihlatu üritas mulle meelde tuletada, et eesti keeles on veel teisi sõnu, millega oma imestust ja imetlust väljendada, aga ma lihtsalt ei suutnud. Mu raamat on niii ilus! Mulle väga-väga meeldib ja ma olen tõesti õnnelik, et Mitsy meid kokku viis :) Ma ei ole julenud sinna veel midagi kirjutada, aga no varsti... siis kui tuleb õige hetk :) Suur-suur aitäh Ninale! :)
 
On Tuesday I showed you wonderful handbound books. I really like them and I didn't show them to you without a reason.

We played a game in Europeanstreetteam called Secret Santa. The idea behind the Secret Santa is that you make something for a teammember and also receive a gift yourself. Mitsy from ArtMind checked all our questionnaires and matched us with our secret partners. She did a wonderful job and matched me with Nina from ninajudinbooks, who makes beautiful handbound books.
Last week I received my gift. I couldn't wait till home and opened my package already in the car. First minutes I just coldn't say nothing else but "Oh my god, it so beautiful!". My dear fiance tryed to remind me other beautiful estonian words to express your admiration. But I couldn't say nothing else :) I'm really-really happy with my gift and I'm truly happy, that Mitsy matched us together :) I haven't wrote a word in it yet, just don't dare yet :) But the right time and words will come. Thank you so much, dear Nina! :)

08 December 2009

Flickr Favorites - Handbound books

Mitte väga ammu aega tagasi avastasin ma enda jaoks käsitsi köidetud raamatud. Eks ma olen neid varem ka näinud, aga mitte nii ilusaid. :) Maailm on lihtsalt nii imeline ja ta on täis võrratult andekaid inimesi. Täna näitan teile mõningaid imelisi käsitsi köidetud raamatuid.

Vaata Artmindi blogis ka teisi ilusaid pildigaleriisid.


Not so long time ago, I discovered handbound books for myself. I've seen them before, of course, but not so beautiful ones :) World is an amazing place and it's full of talented people. Today I'll show you few of my favorite handbound books.
Visit Artmind's blog for other gorgeous picture galleries.

01 December 2009

Flickr Favorites - Street lights

Väljas läheb aina pimedamaks ja pimedamaks. Tundub, et muud valgust ma ei näegi kui ainult tänavavalgust. Õnneks pandi nüüd ka jõulutuled põlema ja pilt on veidikenegi rõõmsam :)
Vaata ka teisi Flickri kollaaže Artmindi blogis.


It's getting darker and darker outside. Seems like all the light I see is the street light. Fortunately they light up also the Christmas lights and it's a bit more cheerful now :)
Visit Artmind's blog for other Flickr collagues.
Related Posts with Thumbnails