28 January 2010

Poeuudised - Uued tuuled / Shop update - fresh wind

 
Eelmise nädala "väljakutse" oli teha midagi pisikest ja armsat. Olen vist endiselt veel vilditud ehete lainer ja tegin ühed pisikesed numpsikud kõrvarõngad. Hästi lihtsad :) Võtsin nüüd julguse kokku ja panin nad ka oma poodi müüki. Kuna see mu esimene katse ehete rindel, siis nutma ei hakka ja ei solvu, kui keegi neid ei taha ega osta. Jätan nad siis endale :)
Vaata poodi ka! :)



Last week's challenge was Cute and Petit. Seems like I'm still on felted jewelry line and I made those cute little earrings. Very simple :) Now I just gathered my courage and listed them to my shop. As these are my first attempt to make jewelry, I won't cry if noone wants to buy them, I'll keep them to myself then :)
Check into my shop too! :) 

25 January 2010

Monday Moodboard - Flower power

Ma igatsen kevade järele.... :)
Vaata ka teisi ilusaid mosaiike Fleur Fatale'i blogist.
 

I miss spring... :)
Check other mosaics in Fleur Fatale blog.

22 January 2010

Love Gallery - Thank you friends!

Üle pika aja üks galerii. Tahaksin sellega avaldada tänu ja tunnustust oma kaasetsilastele Europpa tiimist. Nad on mulle inspiratsiooniks, mu tugigrupp ja mu igapäevane meelelahutus. Aitäh ka kõigile neile, kes galeriisse ei mahtunud. Kogu tiim on mulle nii kalliks saanud ja ei kujuta oma igapäevast elu ilma teieta ettegi. Aitäh! :)

thespottedsparrow
nanouke
ArtMind
MamiMadeIt
lapomme
BlueTerracotta
sabahnur
bijouxdellostregatto
steinschmuckdesign

I want to dedicate this gallery to my fellowetsians in European Street Team. They are my inspiration, my support group and my daily amusement. Thank you all others in the team! They have grown on me and I can't imagine my day without them. Thank you!

18 January 2010

“Make something NEW” challenge!


Euroopa Etsy Tiimil on iganädalane väike võistlus-väljakutse. Ühe nädala jooksul peab midagi valmistama ning selle oma poodi üles riputama. Selle nädala väljakutse võõrustaja oli Renate aka Kreativlink. Ta mõtles välja ülimõnusa teema. "Tee midagi UUT". Uut ja erinevat sellest, mida tavaliselt oma poodi üles riputad. Ma pole nii ammu sellest võistlusest osa võtta ja Renate ei jätnud ka muud võimalust, kui ainult osaleda :)
Minu mitte-tavapärane ese on nõelvilditud kaelakee. Vildipallide vahel on erinevates suurustes puidust helmed. See on mu uus lemmikkaelaehe! :)

EuropeanStreetTeam in Etsy has a weekly challenge. You have to make something during one week according to given theme and post it to your shop. This week's host was Renate from Kreativlink. She made up a wonderful theme "Make something NEW". New and different from the usual, you have in you shop. I haven't took part of the challenge so long and Renate didn't leave any other choice :)
My something NEW is needlefelted necklace. Between feltballs are different sizes wooden beads.
I love my new piece! :)

12 January 2010

Poeuudised - Matrjoshka iPodi varruk / Shop update - Matryoshka iPod sleeve


Ma arvan, et peaaegu kõik, kes on European Street Teami liikmed Etsys, teavad, kes on ArtMind alias Mitsy. Ta on andekas kunstnik, kelle tööd on originaalsed, ta on võrratu juhendite ehk tutorialide meister ja ise ka üks väga-väga armas inimene.
Tema 99-tunde sari inspireeris mind ja tegin ühe iPodi varruka.
Vaata ka teisi tooteid mu poes.

I think almost everyone, who belong to European Street Team in Etsy, know who is ArtMind alias Mitsy. She's a really talented artist, who's work is original, she is incredible tutorial master and she has  a wonderful bubbly personality.
Her 99-feelings inspired me and I made this iPod sleeve.
Check for more items in my shop.

11 January 2010

Monday Moodboard - Frost

Tehke, mis te tahte, aga mulle praegune ilm ja lumi meeldib! :) Väljas on imeilus! Eriti veel täna. Kõik on härmas. Tuhanded veekristalllid puudel ja aialippidel.
Tänase mosaiigi teema on HÄRMATIS. Koosneb see Etsy Euroopa müüjate toodetest.
Vaata teisigi mosaiike FleurFatale'i blogis.

kraplap
loddelina
fleurfatale
ArtMind

No matter what everyone else are saying, I love the current weather and the snow! :) It's so beautiful outside! Especially today. Everything is covered with frost. Trees and fences are covered with housands of frozen watercristals.
Today's mosaic's theme is FROST. These amazing artworks belong to Etsy European sellers.
Visit Fleur Fatale's blog for more mosaics.

07 January 2010

Minu köök, veel natuke pooleli - My kitchen, still in progress


Minu kullake / My precious :)
Jõulud olid toredad. Palju lund, palju rõõmu, palju toitu ja palju kingitusi. Sain ka toredaid asju, aga kõige suurem ja kõige parim kingitus, mille jõuluks kätte sain, on mu päris oma köök :)
Eelmisel aastal võtsime omale kihlatuga uusaastalubaduse-soovi, et jõuluks kolime oma uude koju sisse või vähemalt saame ta nii kaugele, et köök ja vannituba on sees. Aasta algus sujus hästi, mõlemal oli motivatsioon kõrge ja tegelesime asjaga aktiivselt. Kevade-suve saabumisega tekkis aga muid tegemisi nii palju, et ehitus jäi tiba unarusse. Mina leidsin vabandusi, et mul vaja õmmelda ja poega tegeleda ning  kihlatul olid tööl kiired ajad. Siin kohal kiidan väga oma armsamat, sest hoolimata sellest, et mina aina looderdasin, tegi tema ikka tööd, kas või natukenegi :) Ta on mul kullatükk! :)

Vaade meie elutoast aeda / View from our living room to garden
Sügisel aga toimusid suured muutused ja teod. Meile tulid proffid appi. Mõne nädalaga pahteldati-krunditi kõik meie tehtud seinad üle, põrandad pandi maha, vesi pandi majja ja mina tellisin köögi ära :) Nüüd jäigi ainult oodata kuni köök saabub. Ja enne jõule ta saabuski. Paar päeva tööd ja köök oligi püsti! :) Just enne jõule. Ma ei uskunud, et me tõesti jõuamegi oma eesmärgini. Meil on köök, vesi majas ja toimiv vannituba. Palju on veel teha, aga vähe on jäänud :)
Minu suur-suur tänu meie kallitele sõpradele, mu isale ja mu tulevase abikaasa vanematele. Me poleks ilma teieta nii kaugele jõudnud :)

Vaade köögist elutuppa ja aeda / View from kitchen to living room
Christmas was nice. Lots of snow, lots of joy, lots of food and lots of presents. I got some really nice pressies myself. But the biggest and the most pleasant one was my kitchen :) My very own first kitchen.
Last year, me and my fiance, made a New Year's resolution to move into our new home for next Christmas or we have a kitchen, bathroom ans water in the house at least. It was more like a dream at this point :)
It the beginning we were both very motivated and things were moving fast. But berfore summer things got stuck. I found excuses not to work on counstruction. I had to work on my shop and my fiance had busy times at the office. Here's the glory minute for my dear fiance. While I was lazy and made up excuses, he was still working. At least something was moving :) He's a true keeper! :)

Meie esimene jõulukuusk / Our first Christmastree

In the end of autumn, big changes started to happen. We got help from proffessionals. With few weeks all the walls were coated with underpaint and smoothed, friends came over and helped us to paint all the walls, proffessionals put floors down, water was connected and I ordered a kitchen. Now there was left long waiting. And just before Christmas, it arrived. My kitchen! It's up! I didn't have much faith, that we really can make it and get so far. But we did! :) I have my kitchen and bathroom is nearly done. There's still many things to do, but not much left :)
I wanna thank all our helpers, our dear friends, my father and my future in-laws. We couldn't have done it without you! :)

05 January 2010

Flickr Favorites - Estonian winter wonderland

Eestlastele pole vist praegu mingi uudis, et lund on palju ja tuleb aina juurde. Meie oma aiaski on roogitud lume hunnikud juba inimesekõrgused. Eile oli uudis, kus ühe spordihoone katus vajus lume raskuse tõttu sisse. Olgu kuidas on, aga mina naudin seda lumerohkust sellegi poolest. Mõnus on igal hommikul läbi värske lume tööle sumbata. Taevas on juba veidi valgem kui paar nädalat tagasi ja ümberringi on kõik nii imeilus. Igati mõnus on end täies pikkuses selili lumme visata ja korraks lamama jääda. Nautige ja elage tänases päevas! :)
Vaata ka teisi mosaiike Artmindi blogis ja mängi isegi kaasa!



There's no news for estonians, that there's a lot of snow and more to come. Snow heaps in our garden are almost human high. There was a news yesterday, where one sports building's roof was collapsed due to heavy snow. May it be, I enjoy the snow anyway! :) I just love to walk in the fresh snow in the mornings. Sky is already a bit lighter than few weeks ago and it's so beautiful outside. Sometimes I throw myself into snow and stay there for a bit. Enjoy and live in today! :)
Pop into Artmind's blog to check other mosaics and play along!
Related Posts with Thumbnails