17 February 2010

Ma olen hämmingus / I'm stunned

 by namolio
Leidsin eile Flickri Favoritsides kolades ühe imetoreda poekese. Ma kondasin ta poes ringi ja ma lihtsalt armusin ära! :) Need nunnud ümmargused nõelapadjad ja linane materjal! Rohkem pole mu südame võitmiseks vajagi!
Tegemist on kunstnikuga, namolio, kes päevasel ajal teeb graafilist disaini ja öösel teeb käsitööd. Peale selle teeb ta ka imelisi fotosid. Ideaalne kooslus!
Vaadake ringi ta poes ja astuge ka Flickri albumist läbi. Lihtsalt imeilus! Ma olen sõnatu ja seda ei juhtu väga tihti :)
Kõik pildid namolio poest
by namolio
Thanks to Mitsy and Flickr Favorites, yesterday I found this amazing artist. I browsed through her shop and I just fell inlove! :) These supercute round pincushions and linen fabric! You don't need more to win my heart!
This is an artist, namolio, who at the daytime is graphic designer and at night makes craft. Besides that, she makes incredible photographs. Perfect combination!
You just must go to her shop and pop into her Flickr album. Just amazing! I'm speecless and that doesn't happen very often :)
All pics by namolio

3 comments:

Polkovnik (Kadri) said...

Jaaa, ma olen ka neid piilunud. Imearmsad!

kraplap said...

I had already found her on flickr ! great work !!

Kim van Waardenburg said...

very beautyfull indeed!!

Related Posts with Thumbnails