03 October 2009

Fleurfatale and weekly challenge


European Street Teamil on iganädalane temaatiline ühisüritus, kus igaüks meisterdab midagi ühe nädala jooksul vastavalt ette antud teemale ja riputab selle oma poodi müüki. Samuti kajastatakse seda eelmise nädala "võitja" blogis, kes riputab sinna üles kõik uued temaatilised tooted. Kui nädal läbi, siis valib nädala "perenaine" uue "võitja", kes siis järgmisel nädalal oma blogis uue teema välja kuulutab.
Sel nädalal võtan ka mina esimest korda sellest osa. Selle nädala teema on: See on Sulle. Mõte on teha midagi oma tiimikaaslasele. Minu kingitus on Fleurfatal'ile. Ta kasutab oma töödes seda värvikombinatsiooni ja ostsin talt sellel nädalal kõrvarõngad, mis on samuti lilla-rohelise toonides.
Tegin sellele kotile ka väikese sanga. Kinnituseks on metallnööp, mille ümber tuleb paar korda paela keerutada. Vooder on rohelisest fliisist.
Teisi selle nädala kingitusi saate näha LeelaBijou blogis.

Europeanstreetsteem has a weekly challenge, where everyone creates something during one week and puts it up in their shop then. Every week has new theme. All entries will be featured in hostess'es blog, who was chosen by previous weeks hostess.
I decided to take part of the challenge too this week. This is first time for me. This week's theme is This is for you. Idea is to create something you´d like to give to another team member as a present. I made my new laptop sleeve for Fleurfatale. She uses this color combo a lot in her creations. I also bought earrings from her this week, which also has green-purple combo.
This laptop sleeve has a little handle. For closure is metal button. Inside is green fleece lining. 
Check other beautiful entries in LeelaBijou blog.

2 comments:

Epp said...

Armas arhailise hõnguga kott!

Olen ka EST meililistis, aga seda infot tuleb Internetist nii palju peale, et ei jõua üldse kõike läbigi seedida. Nii olen seni nendest iganädalastest "väljakutsetest" ja koostegemistest kõrvale hoidnud. Siiski panin ennast kirja ühe teise Etsy grupi vahetusprojekti - näis, kuidas sellega läheb. :P

Unknown said...

oo, nii ilus!
ja pildid on ka hästi "isuäratavad" :)

Related Posts with Thumbnails